Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Tynaarlo

Woonachtig in of rondom Tynaarlo en op zoek naar plexiglas? Bij Kunststofplatendeal.nl vind je wat je zoekt. We bieden een groot assortiment met verschillende plexiglas soorten. Al onze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Wanneer je ons de maten van de platen doorgeeft, maken we de platen gratis op maat voor je. Ook leveren we je bestelling graag af in Tynaarlo. Het was nog nooit zo gemakkelijk om (gratis) op maat plexiglasplaten thuis geleverd te krijgen. De platen zijn na ontvangst meteen te gebruiken. Ben je op zoek naar plexiglas platen in Tynaarlo? Vind het bij Kunststofplatendeal.nl!

Plexiglas in Tynaarlo kopen

Je hoeft de deur niet uit voor jouw bestelling plexiglasplaten, want we bezorgen jouw bestelling in Tynaarlo. Daarnaast maken we de platen speciaal voor jou gratis op maat. Bestel bij Kunststofplatendeal.nl ben je door de scherpste prijzen niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Je kan terecht bij een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Tynaarlo

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Tynaarlo

Alle plexiglasplaten bij elkaar? Bestel ze dan gemakkelijk in onze webshop. De plexiglasplaten worden gratis voor je op maat gemaakt. Woon je in Tynaarlo? Dan komen we jouw bestelling gewoon bij je thuis afleveren. 

Wil je de plaat liever op komen halen? Geef dit aan bij je bestelling. Heb je verder nog vragen, stuur een e-mail of bel ons. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten