Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Urk

Heb je plexiglas platen nodig voor een nieuw project in Urk? Dan ga je bij Kunststofplatendeal.nl ongetwijfeld vinden wat je zoekt. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment van verschillende plexiglas soorten. Deze platen zijn verkrijgbaar in een variatie aan kleuren en diktes. Wanneer je ons de maten doorgeeft, dan zagen wij de benodigde plexiglas platen ook nog eens gratis op maat voor jou. Ben je op zoek naar plexiglas in Urk? Dan vind je gegarandeerd wat je zoekt bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Urk kopen

Het bestellen van plexiglas platen voor jouw nieuwe project is nog nooit zo eenvoudig geweest! Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. We bezorgen jouw bestelling namelijk gewoon in Urk. Bovendien kunnen wij de platen ook geheel op maat zagen voor je. Hiervoor hoef je ons alleen maar de maten door te geven.

Na het bestellen hoef je niks meer te doen, want je bestelling wordt door ons bezorgd in Urk. Je bent dus niet alleen goedkoper uit, maar hoeft er ook nog eens niet veel voor te doen! Haal je de platen liever zelf op? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop Plexiglas

Helder Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Urk

Heb je alles gevonden bij Kunststofplatendeal.nl wat je nodig hebt voor je project in Urk? Dan is het tijd om jouw bestelling te gaan plaatsen! Wij maken de platen graag op maat voor je. Hiervoor hoef je slechts de juiste afmetingen aan ons door te geven tijdens het bestelproces.

Zodra je bestelling gereed is, komen wij deze bij jou afleveren in Urk. Wil je deze graag zelf af komen halen? Dan mag dit natuurlijk ook. Geef dit tijdens het bestelproces even aan, dan zijn wij helemaal op de hoogte. Heb je vragen over de platen of loop je ergens tegenaan tijdens het bestelproces? Bel of mail ons gerust. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u