Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Venray

Voor verschillende soorten plexiglas, ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment zijn platen te verkrijgen in verschillende diktes, soorten en kleuren. We maken jouw plaat gratis op maat. We leveren jouw plexiglas in Venray, meteen klaar om te gebruiken. Wil je plexiglas kopen in Venray, dan ben je bij Kunststofplatendeal.nl op de juist plek.

Plexiglas Venray kopen

Jouw platen worden in Venray bezorgd, als je bij Kunststofplatendeal.nl bestelt. Je bent niet alleen goedkoper uit door onze scherpe prijzen, maar ook omdat je de platen zelf niet op hoeft te halen. Wil je de platen toch zelf afhalen? Geen enkel probleem. Je kunt bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Plexiglas platen Venray

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Venray

Heb je een plaat uitgekozen? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Jouw plaat wordt gratis op maat gemaakt, dit zorgt ervoor dat je vanuit thuis of bedrijf kunt bestellen. Woon je in Venray? Dan komen we de plaat gewoon bij jou afleveren. 

Wil je de plaat toch liever op komen halen, geef dit dan aan bij het bestellen. Heb je nog vragen over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u