Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Vlissingen

Ben je op zoek naar plexiglasplaten voor jouw project in Vlissingen? Bij Kunststofplatendeal.nl vind je wat je zoekt. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende soorten plexiglasplaten in verschillende kleuren, diktes en soorten. Voor ieder wat wils en waarschijnlijk precies wat je nodig hebt voor jouw project. Wat je wellicht nog niet wist, is dat we bij Kunststofplatendeal.nl plexiglasplaten gratis op maat maken. Gratis? Je leest het goed: gratis! Als je bij je bestelling de maten aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat je op maat gemaakte plexiglasplaten in Vlissingen ontvangt. Na het bestellen kan je dus rustig afwachten, want wanneer je in Vlissingen of omgeving woont leveren we jouw bestelling graag bij je af. Handig! Wil je jouw bestelling liever op komen halen? Geen probleem. Geef dit even aan tijdens het bestelproces. Zoek je plexiglas in Vlissingen, dan zoek je Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Vlissingen kopen

Het was nog nooit zó gemakkelijk om gratis op maat gemaakte plexiglasplaten in Vlissingen bezorgd te krijgen. Je hoeft er de deur niet meer voor uit! En na ontvangst heb je er ook geen werk meer aan en kan je de platen meteen gebruiken! Want als je op zoek bent naar plexiglasplaten in een specifieke maat, dan ben je bij Kunststofplatendeal.nl aan het juiste adres.

Bestel je bij Kunststofplatendeal.nl, dan bezorgen wij jouw platen in Vlissingen. Door onze scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dan kun je bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Vlissingen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Vlissingen

Weet je wat je nodig hebt voor jouw project in Vlissingen en heb je daarvoor alle plexiglasplaten in je winkelmandje gedaan? Het enige dat je nog hoeft te doen, is je bestelling te voltooien. Vergeet niet de maten van de platen aan ons door te geven, dan zorgen wij dat je gratis op maat gemaakte platen ontvangt. Woon je in Vlissingen? Dan komen we de plexiglasplaten gewoon bij jou afleveren. 

Als je er voor kiest om je bestelling af te komen halen, kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Als je nog vragen hebt over de platen of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u