Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Weert

Woon je in Weert en ben je op zoek naar plexiglasplaten? Stop met zoeken, want je vindt het bij Kunststofplatendeal. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment plexiglasplaten. Van een goedkopere (minder bewerkbare) XT variant tot een iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant. Al onze plexiglasplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en soorten. Wist je dat we de platen gratis op maat maken voor je? Wel zo handig! Dat scheelt je weer een hoop werk. We bezorgen je bestelling in Weert. 

Plexiglas kopen Weert

Bestel gemakkelijk je plexiglasplaten bij Kunststofplatendeal en wacht rustig af tot je bestelling in Weert wordt bezorgd. We maken de platen gratis op maat voor je. De platen zijn na ontvangst meteen te gebruiken! 

Bij Kunststofplatendeal bieden we de scherpste prijzen. Je bent niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook bijna niets voor te doen. Bestel nu je plexiglasplaten en wacht tot we je bestelling leveren in Weert. Wil je de platen graag zelf ophalen? Dat kan. Bij een van onze locaties kan je terecht. 

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Weert

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat Weert

Je hele bestelling bij elkaar? Fijn. Bestellen maar! Geef bij het afronden van je bestelling nog even de maten van de plexiglasplaten aan ons door, we maken ze namelijk gratis op maat voor je. Dat bespaart je weer een hoop tijd! Na afronding kan je rustig afwachten, we leveren je bestelling bij je af in Weert. Wil je de platen zelf ophalen? Dat is geen probleem. Geef dit even bij je bestelling aan. Heb je hulp nodig of heb je nog vragen? Bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten