Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Westerwolde

Woonachtig in Westerwolde en op zoek naar plexiglasplaten? Stop met zoeken, want bij Kunststofplatendeal.nl zit je goed. We hebben een uitgebreid assortiment plexiglasplaten. Deze zijn allemaal beschikbaar in verschillende kleuren, diktes en soorten. Als je bij je bestelling de maten aan ons doorgeeft, maken we de platen gratis op maat voor je. Handig he? Je hebt er dan zelf geen omkijken meer naar. Daarnaast leveren we je bestelling in Westerwolde. Het enige dat je na het bestellen hoeft te doen, is rustig afwachten. Heb je de platen binnen, dan kan je ze meteen gebruiken. Op zoek naar plexiglasplaten in Westerwolde, je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl.

Plexiglas Westerwolde kopen

Bestel eenvoudig plexiglasplaten op Kunststofplatendeal.nl en wacht tot je bestelling geleverd wordt in Westerwolde. Je hebt geen werk aan het op maat maken van de plexiglasplaten, want dat doen wij voor je. De plexiglasplaten kan je na ontvangst meteen gebruiken. Door onze scherpe prijzen ben je niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook niet veel voor te doen! Wil je de platen toch zelf ophalen? Dat kan uiteraard ook. Je kan bij een van onze locaties terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop plexiglas Westerwolde

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Westerwolde

Bestel eenvoudig plexiglasplaten bij Kunststofplatendeal.nl. Geef bij het bestellen nog even de maten aan ons door. We maken de platen gratis op maat voor je. Zo kan je kan de platen na ontvangst meteen gebruiken. Woon je in Westerwolde? Dan komen we de platen bij jou afleveren. 

Wil je jouw bestelling liever bij ons op komen halen? Geef dit dan even aan ons door. Heb je nog vragen over de plexiglasplaten of het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u