Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Woerden

Bezig met een project in Woerden en heb je daarbij plexiglas nodig? Stop met zoeken, want bij Kunststofplatendeal.nl ben je aan het juiste adres. Bij Kunststofplatendeal.nl vind je een uitgebreid assortiment plexiglasplaten. Wist je dat we alle platen voor je op maat maken? Het enige wat je hoeft te doen, is doorgeven wat de gewenste maten zijn. Voor de rest is het aan ons! Na het afronden van je bestelling kan je rustig afwachten, want we komen jouw bestelling in Woerden bezorgen.

Plexiglas kopen Woerden

Wanneer je de plexiglasplaten besteld, is het vanzelfsprekend dat je deze zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Bij Kunststofplatendeal.nl bezorgen we jouw bestelling zo snel mogelijk in Woerden. Het enige wat je hoeft te doen, is rustig afwachten. Daarnaast maken we de platen ook nog geheel gratis op maat voor je, wel zo makkelijk! Na ontvangst kan je de platen direct gebruiken.

Wist je dat je bij ons niet alleen goedkoper uit bent, je hoeft er ook bijna niets voor te doen. Enkel online bestellen en wachten op de levering! Wil je de platen toch liever zelf ophalen? Geen enkel probleem. Bij een van onze locaties kan je terecht.

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 15:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 368 beoordelingen

Goedkoop plexiglas in Woerden

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat Woerden

Heb je alle plexiglasplaten gevonden die je nodig hebt voor jouw project? Stop ze in je winkelmandje en bestel ze gemakkelijk in onze webshop. Geef de maten aan ons door, zodat wij de platen gratis op maat voor je kunnen maken. Het enige dat je nog hoeft te doen, is te wachten op je bestelling. We komen de platen namelijk bij je bezorgen in Woerden. Wil je de platen toch liever zelf ophalen? Geen enkel probleem. Geef dit even bij je bestelling aan. Heb je wat meer hulp nodig of heb je nog vragen? Bel of mail ons dan even. Dan helpen we je graag verder.

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten