Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Zeewolde

Wanneer je op zoek bent naar plexiglasplaten in Zeewolde, kun je bij Kunststofplatendeal.nl terecht.  In ons uitgebreide assortiment vind je platen in allerlei soorten, kleuren en diktes. En wist je dat we je bestelling ook graag op maat voor je zagen? Dat is natuurlijk ideaal, zeker wanneer je net gestart bent met een groot project. Heb je plexiglas op maat nodig in Zeewolde? Dan zit je bij ons dus helemaal goed. We zagen de platen gratis op maat voor je, zodat je ze direct na levering kunt gaan gebruiken.

Plexiglas Zeewolde kopen

Het online bestellen van plexiglasplaten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bij Kunststofplatendeal.nl hoef je namelijk alleen de maten die je nodig hebt door te geven, wij doen de rest! Wanneer wij over de maten beschikken, zorgen we ervoor dat de platen op maat gezaagd worden. Dit doen we bovendien geheel kosteloos, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Vervolgens kunnen wij de op maat gemaakte platen gratis bij jou afleveren in Zeewolde. Wil je jouw bestelling liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Dan kun je terecht bij een van onze locaties.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Goedkoop Plexiglas

Helder Plexiglas

Opaal Plexiglas

Gekleurd Plexiglas

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Zeewolde

Ben je voor een project op zoek naar plexiglas op maat? Dan hoef je bij Kunststofplatendeal.nl echt geen hele plaat af te nemen. Wij zagen de platen namelijk op maat voor je, zodat je dus alleen betaalt voor hetgeen je ook daadwerkelijk nodig hebt. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig de gewenste afmetingen aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat de plaat precies op maat gezaagd wordt. Woon je in Zeewolde? Dan komen we jouw bestelling gewoon bij jou afleveren. Als je ervoor kiest om deze zelf op te halen, kun je dit tijdens het bestelproces aangeven. Indien je nog vragen hebt, bel of mail ons dan even. We helpen je graag verder!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu geopend tot 17:00u