Logo Kunststofplatendeal.nl

Plexiglas Zeist

Woon je in Zeist en ben je op zoek naar plexiglasplaten van goede kwaliteit én voor een scherpe prijs? Je vindt het bij Kunststofplatendeal.nl. Bij Kunststofplatendeal.nl bieden we een ruim assortiment plexiglas platen. Deze platen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en diktes. Ben je op zoek naar een goedkopere (minder bewerkbare) XT variant? Of wellicht een iets duurdere (goed bewerkbare) GS variant? Bij Kunststofplatendeal.nl hebben we het allemaal. Omdat we alle platen gratis op maat maken, kan je de platen bij ontvangst meteen gebruiken. Wel zo gemakkelijk én tijdbesparend. Daarnaast leveren we de platen graag bij je af in Zeist.

Plexiglas Zeist kopen

Bestel gemakkelijk online je plexiglasplaten, zonder de deur uit te hoeven. We leveren je gehele bestelling namelijk bij je aan de deur, ook in Zeist! De plexiglasplaten worden gratis voor je op maat gemaakt, handig want zo heb je er geen omkijken meer naar. Je kan meteen aan de slag! 

Je bent bij ons niet alleen goedkoper uit, je hoeft er ook bijna niets voor te doen. Enkel online bestellen en wachten op de levering! Wil je de platen toch liever zelf ophalen? Geen enkel probleem. Bij een van onze locaties kan je terecht.

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

Plexiglas Zeist kopen

Wat is plexiglas?

Plexiglas is eigenlijk een merknaam en heet Polymethylacrylaat. Voor het gemak noemen ze het PMMA. Behalve Plexiglas, zijn er nog meer merken PMMA:

  • Perspex
  • Altuglas
  • Oroglas

Plexiglas heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo is het tot wel 25 keer sterker dan gewoon glas, maar lang niet zo zwaar. Daarbij is het makkelijker te bewerken en laat het zelfs meer licht door dan gewoon glas.

Verschillende soorten Plexiglas

Bij kunststofplatendeal.nl vind je 4 soorten Plexiglas. Zo bieden wij:

Helder Plexiglas

Het grootste deel van de plexiglas platen die wij aanbieden zijn gegoten (GS) plexiglas platen. De heldere platen zijn volledig doorzichtig. Ook zijn ze in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je deze platen bijvoorbeeld gebruiken voor: ramen in caravans en campers, aquaria, windschermen op balkon of terras, of als voorzetraam tegen kou en tocht. Deze platen zijn gemakkelijk te bewerken, maar wij zagen ze ook graag voor je op maat.

Opaal Plexiglas

Opaal plexiglas platen zijn ook wel bekend als melkwit plexiglas. Opaal plexiglas is ondoorzichtig. Dat wil zeggen dat je er niet doorheen kunt kijken, maar het laat nog wel 28% van het licht door. Zo worden ze vaak gebruikt in moderne interieurs voor een gestileerde look. Ook zie je de opaal platen vaak in beursstands en displays.

Gekleurde Plexiglas platen

Nu hebben we in de heldere en opaal categorie ook gekleurde platen. Toch is er een duidelijk verschil. Waar helder en opaal nog aardig wat licht doorlaten, laten de gekleurde platen maar 5% van het licht door. Je kan er dus niet doorheen kijken.

Goedkoop Plexiglas

Naast de eerder genoemde platen die allemaal gegoten zijn, is goedkoop Plexiglas geëxtrudeerd. Dit betekent dat de plaat langzaam maar zeker tot zijn dikte gerold word. Hierdoor liggen de productiekosten, en daarom ook de verkoopprijs lager. Het goedkoop Plexiglas is alleen te krijgen in opaal (wit) en glashelder. Als je het plexiglas nog wil bewerken, dan kun je toch beter kiezen voor de iets duurdere variant. Deze zijn minder breukgevoelig dan de goedkopere platen.

Plexiglas op maat bestellen in Zeist

Alle plexiglas platen in je winkelmandje? Bestellen maar! Geef nog even de juiste maten aan, en we maken alle plexiglasplaten gratis op maat voor je. De plexiglasplaten kan je na ontvangst meteen gebruiken, wel zo gemakkelijk. In Zeist komen we je bestelling bij je afleveren.

De bestelling zelf op komen halen? Geen enkel probleem. Geef dit dan aan tijdens het bestellen. Indien je nog vragen hebt over de platen of over het bestelproces, bel of mail ons dan even. We helpen je graag!

Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten