Logo Kunststofplatendeal.nl

Vanwege de recente gebeurtenissen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten, om tijdelijk, de mogelijkheid omtrent het afhalen van producten te stoppen. Lopende zaken handelen wij eerst af uiteraard. Het bezorgen van bestellingen blijft vooralsnog in tact, wel vragen wij uw begrip en geduld voor eventuele vertragingen hierin.

HPL Exterieur

Kunststofplatendeal biedt een uitgebreid assortiment HPL platen aan als voordelig huismerk onder de naam HPL Kompact. De HPL Kompact plaat is leverbaar als exterieur kwaliteit structuur in de kleur wit en diverse andere kleurenOnze HPL Kompact plaat in exterieur kwaliteit heeft een standaard dikte van 6 mm. 

HPL Kompact plaat is een ideaal budget vriendelijk product dat inzetbaar is voor vele doeleinden zoals gevelplaat en boeiboorden. Maar ook voor bijvoorbeeld reclameborden langs sportvelden en reclamebord bij bedrijven en instellingen.

Kunststofplatendeal zaagt je HPL exterieur plaat gratis op maat en levert deze snel op je bezorgadres. Of je kunt kiezen deze zelf af te halen.

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 197 beoordelingen
Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten