Logo Kunststofplatendeal.nl

Vanwege de recente gebeurtenissen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten, om tijdelijk, de mogelijkheid omtrent het afhalen van producten te stoppen. Lopende zaken handelen wij eerst af uiteraard. Het bezorgen van bestellingen blijft vooralsnog in tact, wel vragen wij uw begrip en geduld voor eventuele vertragingen hierin.

HPL Interieur

Kunststofplatendeal biedt een uitgebreid assortiment HPL platen aan als voordelig huismerk onder de naam HPL Kompact.  De HPL Kompact plaat is leverbaar als interieur kwaliteit glad in de kleur wit. Leverbaar in plaatdiktes van 2 mm t/m 20 mm. 

HPL Kompact plaat is een ideaal budget vriendelijk product dat inzetbaar is voor vele doeleinden zoals o.a. reclameborden, tafels en bladen in laboratoria, ziekenhuizen,  levensmiddelenindustrie en (groot) keukens. Daarnaast zijn HPL platen ook inzetbaar bij de inrichting van sanitaire ruimtes, kleedkamers etc. 

Kunststofplatendeal zaagt je HPL plaat gratis op maat en levert deze snel op je bezorgadres. Of je kunt kiezen deze zelf af te halen.

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 197 beoordelingen
Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten