Logo Kunststofplatendeal.nl

Trespa

Advies nodig?
Bel of mail ons
085 822 82 35 Vandaag geopend:
08:30u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 442 beoordelingen

De eigenschappen van Trespa

Trespa platen zijn bijzonder sterk en stijf. Juist daarom worden ze vaak gebruikt in buiten toepassingen. Het is er dan ook uitermate geschikt voor, want door het productieproces zijn de platen namelijk weer en water dicht. Het gesloten oppervlak maakt het ook makkelijk schoon te houden. Dit in combinatie met de mogelijkheid om vele kleuren te kiezen, zorgt er voor dat u het vaker ziet dan u zou denken.

Wij kunnen de platen leveren in verschillende diktes. Dit kunnen wij doen uit ons standaard aanbod, maar ook wanneer u iets unieks zoekt, kunnen wij helpen. Bel ons dan even om de mogelijkheden te bespreken.

Gemakkelijk te reinigen

De Trespa platen staan er om bekend dat het ontzettend vuil werend is. Door de dichte toplaag blijft er namelijk weinig vuil aan hechten. Toch dienen de platen periodiek schoongemaakt te worden. De platen zijn gelukkig ontzettend gemakkelijk te reinigen. Een sopje en een doekje is alles wat u nodig heeft. Zijn de platen echt vervuild? Dan lukt het meestal met een beetje schrobben om ze weer schoon te krijgen.

Wat is Trespa

Trespa® is een kunststof plaat die vaak zichtbaar is in het straatbeeld. Denk hierbij aan gevelbekleding, afdakbeschot, boeiboorden, etc. Maar wat is het eigenlijk? Waaruit bestaat het? Ondanks dat het een kunststof plaat is, is het ook opgebouwd uit natuurlijke materialen. Het bestaat voornamelijk uit op hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen. Dit wordt onder hoge druk samengeperst. Aan beide buitenzijdes wordt dan een harde en ondoordringbare toplaag aangebracht. Dit zorgt voor een harde en compacte plaat. De eigenlijke productnaam van een Trespa® plaat is HPL ofwel High Pressure Laminate. 

Verschillende soorten

In ons aanbod bieden wij 2 soorten van het merk Trespa:

Deze platen zijn beide perfect te gebruiken voor gevelafwerking. De Meteon platen zijn ook nog leverbaar in verschillende hout en steen decors. Om deze te bestellen, moet je ons wel even een berichtje sturen of even bellen. Beide varianten zijn ontzettend goed te reinigen en onderhouden. Daarmee investeer je dus in een lange termijn oplossing. Vind je de platen toch nog wat duur? Kijk dan eens bij onze huismerk HPL platen. Deze platen bieden een vergelijkbare kwaliteit tegen een lagere prijs. Ook deze is er in twee varianten, namelijk:

Toepassingen

Trespa is een ontzettend veelzijdig product. In het straatbeeld zie je het dan ook vaker terug dan je door hebt. Denk eens aan:

  • Gevelbekleding
  • Boeiboorden
  • Balkonbekleding
  • Overkappingen
  • Zonwering

Maar ook op andere plaatsen komt het terug, denk eens aan:

  • Sponsorborden
  • Laboratoria

Trespa op maat

Natuurlijk zoekt u een plaat van een specifieke maat, in een specifieke kleur en van een specifieke dikte. Hier gaan we u mee helpen. Zo kunt u kiezen voor een bepaalde dikte en deze gratis op de gewenste maat laten leveren. De standaard plaat 3050 x 1530 mm. Alles wat binnen deze maat valt, wordt gratis op maat gezaagd. Zo hebben wij in alle maten Trespa platen. U hoeft alleen de producten te plaatsen en daarmee bespaart u weer tijd in uw project.

Trespa bestellen

Wanneer u de juiste plaat gevonden heeft, geeft u de maten in. Wij zullen dan GRATIS de plaat op maat zagen. Wij leveren de plaat dan bij u op locatie. Zo hoeft u alleen maar te bestellen, wij doen de rest. 


Klantenservice
Bel: 085 822 82 35

Nu gesloten