Logo Kunststofplatendeal.nl

Trespa

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag zijn wij gesloten mail ons
Klantbeoordelingen
8.8 / 185 beoordelingen

Zoekt u iets anders?

Kijk eens bij onze andere HPL producten!

De eigenschappen van Trespa

Trespa platen zijn bijzonder sterk en stijf. Juist daarom worden ze vaak gebruikt in buiten toepassingen. Door het productieproces zijn de platen namelijk weer en water dicht. Het gesloten oppervlak maakt het ook makkelijk schoon te houden. Dit in combinatie met de mogelijkheid om vele kleuren te kiezen, zorgt er voor dat u het vaker ziet dan u zou denken.

Wij kunnen de platen leveren in verschillende diktes. Dit kunnen wij doen uit ons standaard aanbod, maar ook wanneer u iets unieks zoekt, kunnen wij helpen. Bel ons dan even om de mogelijkheden te bespreken.

Trespa op maat

Natuurlijk zoekt u Trespa van een specifieke maat, in een specifieke kleur en van een specifieke dikte. Hier gaan we u mee helpen. Zo kunt u kiezen voor een bepaalde dikte en deze gratis op de gewenste maat laten leveren. De standaard plaat 3050 x 1530 mm. Alles wat binnen deze maat valt, zagen wij gratis voor u op maat. Zo hoeft u alleen de producten te plaatsen en daarmee bespaart u weer tijd in uw project.

Trespa bestellen

Wanneer u de juiste plaat gevonden heeft, geeft u de maten in. Wij zullen dan GRATIS de plaat op maat zagen. Wij leveren de plaat dan bij u op locatie. Zo hoeft u alleen maar te bestellen, wij doen de rest. 

Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten