Logo Kunststofplatendeal.nl

Vanwege de recente gebeurtenissen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten, om tijdelijk, de mogelijkheid omtrent het afhalen van producten te stoppen. Lopende zaken handelen wij eerst af uiteraard. Het bezorgen van bestellingen blijft vooralsnog in tact, wel vragen wij uw begrip en geduld voor eventuele vertra

Trespa

Advies nodig?
Bel of mail ons!
085 822 8235 Vandaag geopend:
08:00u - 17:00u
mail ons
Klantbeoordelingen
8.9 / 239 beoordelingen

De eigenschappen van Trespa

Trespa platen zijn bijzonder sterk en stijf. Juist daarom worden ze vaak gebruikt in buiten toepassingen. Door het productieproces zijn de platen namelijk weer en water dicht. Het gesloten oppervlak maakt het ook makkelijk schoon te houden. Dit in combinatie met de mogelijkheid om vele kleuren te kiezen, zorgt er voor dat u het vaker ziet dan u zou denken.

Wij kunnen de platen leveren in verschillende diktes. Dit kunnen wij doen uit ons standaard aanbod, maar ook wanneer u iets unieks zoekt, kunnen wij helpen. Bel ons dan even om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is Trespa

Trespa® is een kunststof plaat die vaak zichtbaar is in het straatbeeld. Denk hierbij aan gevelbekleding, afdakbeschot, boeiboorden, etc. Maar wat is het eigenlijk? Waaruit bestaat het? Ondanks dat Trespa® een kunststof plaat is, is het ook opgebouwd uit natuurlijke materialen. Het bevat namelijk geperste houtvezels. Deze worden geïmpregneerd met melaminehars (thermohardende harsen) en onder hoge druk samengeperst. Aan beide buitenzijdes wordt dan een harde en ondoordringbare toplaag aangebracht. Dit zorgt voor een harde en compacte plaat. De eigenlijke productnaam van een Trespa® plaat is HPL ofwel High Pressure Laminate. 

Trespa op maat

Natuurlijk zoekt u Trespa van een specifieke maat, in een specifieke kleur en van een specifieke dikte. Hier gaan we u mee helpen. Zo kunt u kiezen voor een bepaalde dikte en deze gratis op de gewenste maat laten leveren. De standaard plaat 3050 x 1530 mm. Alles wat binnen deze maat valt, wordt gratis op maat gezaagd. Zo hebben wij in alle maten trespa platen. U hoeft alleen de producten te plaatsen en daarmee bespaart u weer tijd in uw project.

Trespa bestellen

Wanneer u de juiste plaat gevonden heeft, geeft u de maten in. Wij zullen dan GRATIS de plaat op maat zagen. Wij leveren de plaat dan bij u op locatie. Zo hoeft u alleen maar te bestellen, wij doen de rest. 


Klantenservice
Bel: 085 822 8235

Nu gesloten